Farm & Country Fair 22, 23 & 24 juni '18

Buitenbeurs met 400 gevarieerde stands en propvol verrassingen

Een buitenfeest voor elke leeftijd. Volop verrassing, actie en beleving, maar ook plekken om heerlijk te chillen. Shoppen bij 400 stands met bijzondere producten, lekker eten, deelnemen aan workshops en genieten van kunst, gekke exposities, duizenden dieren, een doorlopend showprogramma. Beleef alle facetten van het landleven. Hier vindt je persoonlijke verzorging, kleding, deco, voeding, kunst en tuinieren naast dierenbenodigdheden en het moderne boerenleven.

App en sociale media

Kijk naar de uitgebreide deelnemerslijst en programma of download de app voor Apple of voor Android voor gemakkelijke  overzichten.

Blijf via Facebook en de This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. op de hoogte, lees de column voor achtergrondverhalen over de Fair en het organiserende gezin.

Openingstijden 2018:

Vrijdag 22 juni 10.00 - 21.00 uur
Zaterdag 23 juni 10.00 - 21.00 uur
Zondag 24 juni 10.00 - 18.00 uur

Toegangsprijzen:

Voorverkoop tot 17 juni: € 14,50
Voorverkoop vanaf 18 juni en aan de kassa: € 17,50
Let op, voorverkoop is excl. € 1,25 per totale bestelling.

Kinderen van 4 tot 14 jaar: € 5,00
Kinderen tot 4 jaar gratis toegang
Parkeerkaart: € 2,50 per dag

De Farm & Country Fair ondersteunt op diverse manieren een groot aantal verenigingen, organisaties en stichtingen.

Tussen Aalten en Dinxperlo

Route vanaf Aalten en Dinxperlo met borden aangeven. Voor uw navigatie: Dinxperlosestraatweg 124, 7122 JS Aalten. 

Veelgestelde vragen

Klik hier voor een antwoord op uw vragen.

Veel nieuws

Het terrein staat bol van spannende, vaak gratis avonturen. Jaarlijks zijn er veel nieuwe attracties, shows en stands te vinden op het uitgestrekte terrein. Veel mensen werken er het hele jaar aan om voor elke leeftijd leuke nieuwigheden te bedenken en te boeken.

Food festival

Voeding rechtstreeks van de producent. Vele hippe foodtrucks, een kooktheater met doorlopend demo's en workshops, volop winkeltjes met heerlijke, zelfgemaakte streekproducten en een pop-up restaurant. De Farm & Country Fair is een must voor foodies! 

Tweede Wereldoorlog

Kom kijken bij de loopgraven uit de Tweede Wereldoorlog, compleet met legervoertuigen, bijzondere displays en re-enactors. Beleef, hoor en zie alles over het leven aan het front lees verder

Gekke gebouwen zonder functie

Het gekke follybos vol rariteiten en zinloze bouwwerken ligt net naast het Fair-terrein. Bekend van 24Kitchen met Rob Kamphues, 'Krantenkoppen' met Harm Edens en 'Man Bijt Hond'. Bezoekers van de Fair mogen tijdens de openingsdagen gratis naar binnen. Het jaar door op afspraak rondleidingen voor groepen vanaf 10 personen, niet in juni.

Handwerken en wol, schapen en geiten

Wol, breien en haken is echt hip en dat merk je hier. Zeer bijzonder is de combinatie van de vele soorten bewerkte en onbewerkte wol met aanwezigheid van zo'n 60 rassen schapen en geiten, lees verder

Vintage festival

Een deel van het terrein is ingericht met vintage producten. Van bijzondere oldtimer voertuigen tot het oergezellige vintage café, dat inmiddels veel fans heeft.

Scholen op de countryfair

Om kinderen kennis te laten maken met de natuur en het boerenleven, worden scholen uit de buurt uitgenodigd. Meestal zijn er vrijdags zo'n 700 schoolkinderen op het terrein die op het terrein veel kunnen leren.

Wat is een countryfair

Op een countryfair vindt je hetzelfde dan op andere fairs, maar is daarnaast ook heel sterk gericht op het buitenleven en de moderne landbouw. In Engeland ook bekend als 'countyshows’ lees verder 

Internationaal

De countryfair trekt bezoekers uit heel Nederland, Duitsland en België. Vorig jaar waren er bezoekers en deelnemers uit 17 landen bij de organisatie bekend, tot aan Australië en Nieuw Zeeland toe.

De Farm & Country Fair is sinds 2017 aangesloten bij de ASAO, de overkoepelende organisatie voor Engelse countyshows.

Wat de boer niet kent.....

Veel mensen hebben aflevering 1 t/m 5 van Wat de Boer Niet Kent... met Rob Kamphues gezien, opgenomen bij de Fair-organisatie en op de boerderij van de Fair. Hoe ging het ook weer? Kijk op deze link 

Foto's en films

Eigen Youtube kanaal en Facebook Farm & Country Fair.

Sfeerimpressie: